EHF Champions League

A HMD Global a Women's EHF FINAL4 2018 partnere

EHF / ts

A HMD Global a Women's EHF FINAL4 2018 partnere

A Women’s EHF FINAL4 2018 szervezői, az EHF Marketing és a Magyar Kézilabda Szövetség partneri megállapodást kötöttek a HMD Globallal a Nokia telefonok újraálmodója.

A megállapodás értelmében a HMD Global a női EHF Bajnokok Ligája május 12-13-i végjátékának, a Papp László Budapest Sportarénában sorra kerülő FINAL4-nak hivatalos partnere lesz.

A megegyezés értelmében a HMD Global az eseményen padlómatricán és led-hirdetéssel is megjelenik, csakúgy, mint banner-hirdetéssel a rendezvény internetes oldalán, a www.ehfFINAL4.com oldalon és a www.ehfTV.com felületen.

Ezen felül a HMD Global a négyes döntő helyszínén félidei aktivitásokkal is jelen lesz a Women’s EHF FINAL4 fanTV-programjában.

„Az elmúlt években a Women’s EHF FINAL4 az európai női klubkézilabda csúcseseményévé vált. Ennek köszönhetően a nemzetközi üzleti élet szereplői közül is egyre többen érdeklődnek a rendezvény iránt annak érdekében, hogy megismertessék és hirdethessék márkájukat” – mondta el David Szlezak, az EHF Marketing ügyvezető igazgatója.

„Nagy várakozással tekintünk a HMD Globallal kötött együttműködés elé a budapesti Women’s EHF FINAL4 során” – tette hozzá Szlezak.

„A HMD Global rendkívül hálás és izgatott a női klubkézilabdával kötött partnersége okán. A fejlődés és a megbízhatóság fontos a csapatsportokban, a mi vásárlóink pedig éppen úgy bízhatnak meg Nokia telefonjaikban, miként a kézilabdában a csapattagok egymásban. Nagy örömmel veszünk részt egy olyan nagyszerű eseményen, mint a Women’s EHF FINAL4, amelyen a célok a mieinkkel azonosak: a tiszta versenybe vetett hitünk éppen olyan, mint a legújabb fejlesztéseink és az Android-rendszer által nyújtott biztonság. Együttműködésünkkel szeretnénk hangsúlyozni a gyakorlás fontosságát és mindenkit az igazi élmények megszerzésére bátorítani” – emelte ki Tomislav Himbele kelet-európai marketing vezető.

A HMD Globalról

A finnországi Espoo-ban lévő székhelyű HMD Global a Nokia telefonok fejlesztője. A HMD alkotja meg és árusítja okostelefonjait, amelyek fejlesztése kapcsán elkötelezett a fejlesztés és a minőség irányában. A HMD a Nokia márkájú telefonok és tabletek büszke jogtulajdonosa. További információ

Latest news

More News