EHF Champions League

Indul a buli: érkeznek a csapatok Budapestre

Bence Martha / br

Indul a buli: érkeznek a csapatok Budapestre

Úgy tűnik, az újoncoknak a legsürgősebb, hogy elfoglalják helyüket. Három éve, az első női EHF Bajnokok Ligája Final Fourra a FC Midtjylland érkezett elsőként, tavaly a Sinara csapata, idén pedig a bukaresti CSM foglalta el először az Aquincum hotelben levő szállását.

A román csapat óriási meglepetésre búcsúztatta a nagy esélyesnek tartott Rostov Dont, így nem csoda, hogy vidáman érkeztek meg a játékosok Budapestre. Isabelle Gulldén különösen mosolygós volt, és ez nem is csoda, hiszen a szakértők őt választották meg a hónap játékosának Áprilisban.

"Budapest az Budapest, mindig csodás. Nagyon örülök, hogy itt lehetünk, és remélem, kihozzuk a legtöbbet a kalandból. Borzasztó nehéz meccsre számítok az elődöntőben holnap” – mondta a bukarestiek legnagyobb sztárja.

A CSM Bucuresti a 17.45-kor kezdődő második elődöntőben a Vardarral találkozik.

A CSM újonc, a Vardar ezzel szemben rutinos résztvevője a négyes döntőnek, hiszen mindhárom alkalommal ott volt Budapesten a macedón csapat. A döntőt azonban egyszer sem sikerült elérnie, az elődöntő mindig kifogott a csapaton, de a csapat kapitánya, Andrea Lekic bízik benne, hogy idén megfordul a szerencse.

"Nagyon remélem, hogy idén egy lépéssel előrébb tudunk kerülni, és idén már a trófeáért játszhatunk. Nagyon nehéz lesz, már az elődöntő is, hiszen bár sokan minket tartanak esélyesnek, szerintem ezt veszélyes lenne elhinnünk. 50-50-re adom a Bucuresti elleni meccset” – mondta Lekic, majd hozzátette, nagyon megerőltető 24 órán belük két ilyen fontos meccset játszani.

A Vardar egyik játékos extra csomaggal szállt le a buszról. Andrea Klikovac csütörtökön ünnepli a 25. születésnapját, és a társaitól kapott ajándékokkal, lufikkal és virágokkal megpakolva érkezett meg Budapestre.

A Győri Audi ETO és a címvédő Buducnost pénteken érkeztek.

A Vardar budapesti galériájához kattinson ide.
A Bukarest galériájához kattintson ide.
A Buducsnoszt galériájához kattinson ide.
A Győr galériájához kattintson ide.

 

Latest news

More News