EHF Champions League

Kövesd a TIPPMIX EHF FINAL4 2017 sorsolását élőben április 18-án!

EHF / ts

Kövesd a TIPPMIX EHF FINAL4 2017 sorsolását élőben április 18-án!

A TIPPMIX EHF FINAL4 2017 sorsolása élőben követhető április 18-án, kedden 13 órától az ehfTV-n, az ehfTV youtube-csatornáján és az EHF Bajnokok Ligája Facebook-oldalán.

Az elmúlt hétvégén véget ért negyeddöntőkben eldőlt, hogy a csúcsesemény négyes mezőnyébe a 2014-es BL-győztes Győri Audi ETO KC, a 2015-ös első Buducnost, a címvédő CSM Bucuresti és a háromszoros FINAL4-résztvevő HC Vardar jutott be.

A sorsolásban olyan játékosok segédkeznek majd, mint a Buducnost játékosa, Katarina Bulatovics, a Győr világklasszisa, Görbicz Anita, a Vardar kézilabdázója, Tamara Mavsar, valamint a Bukarest részéről Line Jörgensen.

A TIPPMIX EHF FINAL4 2017. május 6-7-én kerül sorra a budapesti Papp László Sportarénában. Jegyek kaphatók az esemény hivatalos oldalán, a www.ehfFINAL4.com címen.

A mérkőzések a négyes döntő mindkét napján 15:15-kor és 17:45-kor kezdődnek.

A sorsolás előtt egy rövid showműsorra is sor kerül, amelyben a játékosok nyilatkoznak a FINAL4-ról, és az esemény hivatalos merchandising-termékei is bemutatkoznak.

A sorsolást követően a klubok képviselői mondják el véleményüket az elődöntő párosításáról – mindez élőben is követhető lesz. 

Latest news

More News