EHF Champions League

WOMEN’S EHF FINAL4: Indul a jegyértékesítés a 2015. évi eseményre

EHF / ts

WOMEN’S EHF FINAL4: Indul a jegyértékesítés a 2015. évi eseményre

163 nappal a 2015. évi WOMEN’S EHF FINAL4 előtt elindult a jegyértékesítés a Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő EHF Női Bajnokok Ligája záró hétvégéjére.

A 2015. május 9-10-én sorra kerülő eseményt már 12 ezer néző követheti élőben, ebből a mai naptól induló első jegyértékesítési szakaszban 3 ezer jegy érhető el.

A jegyek az esemény hivatalos honlapján, a www.ehfFINAL4.com oldalán vásárolhatók meg négy különböző árkategóriában. A belépők idén is mindkét játéknapra érvényesek.

  • 1. kategória: 39,990.- Ft (kb. 130 €)
  • 2. kategória: 27,990.- Ft (kb. 90 €)
  • 3. kategória: 19,990.- Ft (kb. 65 €)
  • 4. kategória: 9,990.- Ft (kb. 35 €)

A sikeres 2014. évi premieren a Győri Audi ETO egy forró hangulatú mérkőzésen a Buducnost Podgoricát legyőzve emelte magasba a trófeát. Ezt követően az EHF és az EHF Marketing újabb szerződés kötött a Magyar Kézilabda Szövetséggel, mint helyi szervezővel a WOMEN’S EHF FINAL4 2015. és 2016. évi budapesti rendezéséről.

"Nagy öröm számunkra, hogy a női klubkézilabda legrangosabb eseményének újabb két évre házigazdái lehetünk a Papp László Budapest Sportarénában!" – nyilatkozta Vetési Iván, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke.

"A 2014. évi fantasztikus hangulatra jövőre is számítunk, és bízunk benne, hogy a négy résztvevő csapat szurkolótábora felejthetetlenné varázsolja majd ezt a hétvégét is."

"A 2016-ig szóló két éves megállapodás stabilitást és biztonságot jelent számunkra, hogy a WOMEN’S EHF FINAL4 esemény további fejlődése töretlen maradjon.

"Jó minta erre a 2010 óta Kölnben megrendezésre kerülő VELUX EHF FINAL4 hétvége, amely az európai klubkézilabda igazi show-eseményévé nőtte ki magát." mondta el Peter Vargo, az EHF Marketing ügyvezető igazgatója.

Jean Brihault, az EHF elnöke az alábbiak szerint nyilatkozott: "A nemzetközi szövetség is örömét fejezi ki, hogy a 2014-es WOMEN’S EHF FINAL4 és a 2014-es decemberi Női Kézilabda Európa Bajnokság után egy újabb zászlóshajónak számító eseményünk kerül Magyarországon megrendezésre.

"A kézilabda ebben az országban az egyik legnézettebb sport, de bízunk benne, hogy a WOMEN’S EHF FINAL4-ra 2015-ben is egész Európából érkeznek majd a szurkolók.”

Az új trófeát a budapesti Moholy-Nagy Művészeti Egyetem készíti

Huszonegy év után az EHF Női Bajnokok Ligája nyertese egy új trófeát emelhet a magasba. Az EHF Marketing és a budapesti Moholy-Nagy Művészeti Egyetem együttműködése alapján egy új trófea készül a 2015-ös WOMEN’S EHF FINAL4 győztesének.

Az új trófea kreatív tervének elkészítésére a neves magyar üvegművész, Borbás Dorka kapott megbízást. 

“Oszd meg és nyerj” Facebook játék FINAL4 jegyekért

A jegyértékesítés indulásához kapcsolódóan az EHF Marketing és a Magyar Kézilabda Szövetség 2x2 db jegyet ajánlott fel az európai kézilabda szurkolóknak.

November 27-én, csütörtökön egy felhívás jelenik meg az EHF Champions League Facebook oldalán (www.facebook.com/ehf.champions.league) és a Magyar Kézilabda Szövetség Facebook oldalán (www.facebook.com/kezivalogatott).

Aki ezt a posztot megosztja, részt vesz a sorsoláson, ahol 2 jegy az EHF, 2 jegy pedig az MKSZ oldalon megjelenő hír megosztói között talál gazdára.

Latest news

More News